Целта на услугата е преустройство и промяна на предназначението на самостоятелен обект, или на помещение в съществуваща сграда, като процесът завършва с издаване на удостоверение за въвеждане в експлоатация с новото предназначение.

Услугата, извършвана от "Августа Консулт" ЕООД, е предназначена за инвеститори, които имат интерес да осигурят помещения за своята дейност, като променят предназначението на сграда, или помещение в търговски обект, ресторант, здравно заведение,офис, ателие и т.н.

Необходимо е да се има предвид, че процедурата по смяна на предназначението на обект невинаги е възможна и често е доста сложна и продължителна.

Нормативните изисквания и ограниченията свързани със промяна на предназначението са регламентирани в чл. 38. на Закона за устройство на територията.

Предназначението на сградите и на самостоятелните обекти в тях са определени в класификатор към Наредба №3/28.04.2005 г. за съдържанието, създаването и поддържането на кадастралната карта и кадастралните регистри.

При промяна предназначението на съществуващи обекти "Августа Консулт" ЕООД извършва:

  • оценка на възможността за промяна предназначението на обекта съгласно изискванията на действащите законови и технически разпоредби;
  • подготовка на задание и възлагане на проектиране;
  • оценка за съответствие на изработения инвестиционен проект;
  • упражняване на строителен надзор по време на строителството;
  • съдейства на Клиентите при всички етапи за подготовка и подаване на необходимите документи пред експлоатационни дружества, общински и държавни структури.

 6000 Стара Загора
бул. "Цар Симеон Велики" 100
комплекс ВЕРЕЯ, офис 417

 0887 611 103
 Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 avgusta-consult.com